unitedkingom

Palestër & Spa

SPA

Trajtimi që do të merrni në hapësirën tonë dedikuar SPA-së nuk është vetëm për të relaksuar muskujt dhe për të lënë pas lodhjen, por një përkujdesje e plotë për gjithë mirëqenien tuaj. Një ambient unik i krijuar me kujdes të veçantë për t’i shërbyer gjithë shqisave tuaja. Shumë më tepër se sa llastim.

palester & spa - la brisa boutique hotel - image4

Palestra

Palestra jonë është dizajnuar për ata që nuk duan të shkëputen nga aktiviteti fizik, por duan të përfitojnë nga të ushtruarit në një ambient fantastik, të hapur, me pamje në një horizont të pafundëm. Nuk keni nevojë të mbyllni sytë dhe të përfytyroni sikur jeni duke vrapur me flladin e detit, pasi të ushtruarit në La Brisa Boutique Hotel është një eksperiencë që do t’iu rrëmbejë.

Login