unitedkingom

Masazhe dhe Palester

Masazhe

Trajtimi që do të merrni në hapësirën tonë dedikuar për masazh nuk është vetëm për të relaksuar muskujt dhe për të lënë pas lodhjen, por një përkujdesje e plotë për gjithë mirëqenien tuaj nga terapistja jone profesioniste Aziatike.

Një ambient unik i krijuar me kujdes të veçantë për t’i shërbyer gjithë shqisave tuaja. Shumë më tepër se sa llastim.

palester & spa - la brisa boutique hotel - image4

Palestra

Mos u shqetësoni nesë gjatë pushimeve mund te shtoni peshe dhe te qënit pasiv, ne kemi menduar që ju ta nisni diten me aktivitet dhe energji, për të shijuar një eksperiencë të plotë me ne.
Për këtë kemi dedikuar një hapsirë ku mund të zhvilloni ushtrimet tuaja fizike gjatë gjithë kohës sipas dëshirës tuaj.

Login